Voimassa 7.3.2024 alkaen.

Purjelento

Kerhon purjelentokoneiden tuntihinnat on esitetty alla olevassa taulukossa. Tuntihinnoilla lennetyt lennot laskutetaan toteuman mukaan kaksi kertaa vuodessa.

Alle 25-vuotiaille ja kuluvalla kaudella peruskurssilta valmistuneille myönnetään tuntihinnoista 25% alennus.

Purjelennon osalta on käytössä lentäjäkohtainen tuntiveloituksen hintakatto 1250 € / kausi.

FK, Club Astir18 €/h
FQ, Twin II Acro28 €/h
FM, LS4-a26 €/h
FI, LS429 €/h
FY, LS8-1836 €/h
DG-50544 €/h
Konekohtaiset tuntihinnat

Moottori- ja moottoripurjelento

Moottori- ja moottoripurjekoneiden tuntihinta on sidottu Räyskälän Kanairin MOGASin hintaan. Hinta määräytyy laskukaavalla HINTA = A + Bx, missä A on konekohtainen vakio, B on polttoaineen kulutusvakio, ja x on Räyskälän Kanairin MOGASin listahinta pyöristettynä ylöspäin seuraavaan tasaan kymmeneen senttiin. Polttoaineen hinta tarkistetaan aina kuukauden vaihtuessa ja mahdollisesti muuttuneet lentohinnat astuvat voimaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä. Kerholaisten siirtohinaukset lennetään samaan hintaan kuin hupikäytössä.

Konekohtainen vakio APolttoaineen kulutusvakio B
OH-TOW3435
OH-10377814

Kanair EFRY MOGAS 2,480, x = 2,5 €/l, tarkistettu 7.3.2024. https://www.kanair.fi/category/10/polttoaineet

Lentotuntihinta kerholaisille
OH-TOW122 €/h
OH-1037113 €/h

Kerhon ulkopuolisten siirtohinauksista laskutetaan normaalihinnan lisäksi 50 €/h.

OH-TOW ja OH-1037 tankataan polttoainepumpulta Räyskälässä koneessa säilytettävällä Kanairin kortilla. Samaa korttia voi käyttää myös muiden kenttien Kanairin polttoaineasemilla. Muilla kuin Kanairin kentillä tankatessa kerho maksaa polttoaineen osuuden, muttei mahdollisia palvelumaksuja.

Talven mahdollista seisontaa vasten tankeissa on parempi olla lekobensaa kuin pelkkää autobensaa. Lekobensaan perustuva tuntihinta määritellään syksyllä ja julkaistaan täällä. Jos jäsenillä on suunnitteilla pidempiä reissuja talvelle tai muuten enemmän lentoja, joilla halutaan käyttää autobensaa, voidaan laskuttaa tuntihinta Räyskälän autobensan hinnan mukaan. Varaukset toistaiseksi johtokunnan kautta.

Muut maksut

Kalustomaksu

Vuoden ensimmäisistä lentotunneista peritään kalustomaksua 10 €/h kunnes 90 € maksimi on täynnä. Peruskurssiin kuuluvista, Räyskälä-Säätiön koululentolipuilla lennettävistä lennoista ei peritä kalustomaksua.

Koululentomaksu

Koululentomaksu 6 € / lento peritään kaikista purjelennon koululennoista poislukien peruskurssiin kuuluvat koululennot.

Konevaraukset

Konevarauksista veloitetaan 10€ per vuorokausi.

Kerhokämppien vuokra

Räyskälässä on kerholaisten käytettävissä kolme kerhokämppää motellirakennuksen vanhassa järvenpuoleisessa siivessä: oikeanpuoleisimmat kerholle vuokratut PIK-kämpät ja kolmantena oikealta oleva ns. hyppääjien kämppä.

Kämpissä yöpymisestä veloitetaan 14 € / yö. Yöpymiset merkataan kämpissä oleviin yöpymislistoihin. Mikäli yöpyjä unohtaa merkitä yöpymisensä listaan (vaan joku toinen sen joutuu tekemään), peritään 20€ laskutuslisä per yö.

Hinaustehtävissä oleva hinaaja ja opetustehtävissä oleva opettaja vapautetaan yöpymismaksusta. Sama koskee kaluston huoltoon liittyviä yöpymisiä, kun yöpyjä ei samalla reissulla osallistu lentotoimintaan.

Hinausliput

Räyskälän hinauslippuja voi ostaa kentän laidalta Ravintola Huhkajalammesta lounasajan ulkopuolella. Hinauslippujen ajantasaiset hinnat löytyvät Räyskälä-Säätiön sivuilta:

https://www.rayskala.fi/files/hinnasto.pdf